ליסבון: ג’ינג’יניה

בפורטוגל, כשהאוכל ממש טעים, נוהגים לאמר ‘זה יותר טעים אפילו מג’ינג’ה!’. מה שמוביל לשאלה, מה זה ג’ינג’ה? אז הנה, זה ג’ינג’ה:

למעשה, זהו פאב הג’ינג’ה המפורסם ביותר בליסבון: A Ginjinha. מוכרים בו ג’ינג’ה כבר כמעט מאה שנה.

ג’ינג’ה הוא מה שקורה כשמשרים דובדבנים באגוורדינטה (ברנדי) המון זמן. התוצאה? מתקתקה וטעימה להחריד.

לא צריך לעשות מחקר מעמיק כדי למצוא ג’ינג’ה בליסבון. רוב הסיכויים שתגלו אותו בזכות התור לפני הפאב. ב – A Ginjinha מוכרים רק ג’ינג’ה. שוט עולה קצת יותר מיורו. פעם נהגו להוריד אותו בבת אחת. אני העדפתי להתענג עליו לאט לאט בזמן שהלכנו במרכז העיר.

3 תגובות

  1. נעמה הגיב:

    נשמע כמו גן עדן עבורי, חובבת הדובדבנים! ועוד אלכוהוליים, יאמי…
    יש סיכוי לקנות משהו כזה מוכן ולהביא לארץ? חברים שנוסעים בקרוב 😉

    • ניימן הגיב:

      יאפ! רציתי לקנות בקבוק, אבל נסעתי רק עם תיק גב (לא עם מזוודה), ולהעלות משקאות למטוס אי אפשר – אז וויתרתי..

  2. כיף של שוט! לפני המזיגה, המוכר ב- A Ginjinha תמיד שואל אם להוסיף דובדבנים לכוסית. אני תמיד מבקש שיוסיף, שיהיה גם מה לנשנש עם הדרינק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Subscribe without commenting