דאנסינג קאמל: מסיבת החבית הענקית

זה לא חדש, אני מקווה, שהבירה האהובה עלי בחצי שנה האחרונה היא דאנסינג קאמל. רק בשביל זה מגיע לה פוסט מיוחד ולא עוד אייטם מיותם באירועי השבוע האמיתיים. אה כן, יש סיכוי שאשמע כמו גרופי נלהב במיני-פוסט זה.

דאנסינג קאמל
(התמונה לקוחה כמובן מהאתר של דאנסינג קאמל)

דאנסינג קאמל מתפתחים יפה. בהתחלה היה להם אתר מיושן וארבעה סוגי בירה מצוינים: Pale Ale (הפופלרית ביותר לדעתי), IPA (הטובה ביותר), סטאוט ובירת חיטה נדירה (לזכרוני, ניתן למצוא אותה רק בבית המרזח שברמת ישי). בהמשך הם שיפצרו את האתר, והודיעו על הוצאה עתידית של כמה בירות "מיוחדות".

בחמישי הבא (29.3) ב – 20:00 עורכים במבשלה (רחוב התעשייה 12, ת"א) אירוע שלטעמי מנציח אותם כמבשלה אמיתית. כזאת שלא רק מכינה בירה, אלא גם מקדמת את התרבות. תמורת 45-50 ש"ח (ההנחה היא למשלמים מראש) תקבלו כניסה למסיבת ה – Giant Keg שלהם. בעברית זה אומר: שתיה חינם, מכל סוגי הבירה של המבשלה, כל הערב. האטרקציה האמיתית של האירוע היא לווא השתייה חינם, אלא ארבעת סוגי הבירה המיוחדים שהמבשלה תציג:

1. ה- Pale Ale המקורי שלהם. הנוכחי עבר שדרוג טעמי לחך הישראלי.
2. סטאוט וניל-דובדבנים. כבר טעמתי את הבירה מספר פעמים בעבר, והיא בלי שום ספק אחת מחמש הבירות הטובות ביותר ששתיתי בארץ.
3. 5767 ‘TROG WIT – בירת אתרוגים. מזה שלושה חודשים אני מחרפן את שחר עם שאלות לגבי מה קורה איתה.
4. הדובדבן שבקצפת: הגולם. IPA מפלצתי עם 9.6(!) אחוז. זה בטח שיא חדש לאחוז אלכוהול בבירה שיוצרה בארץ.

עוד יחולק מרטיני מרור (wtf?) לאמיצים, יוגרלו חולצות וכוסות של המבשלה – ופרס גדול נוסף אחד שעוד לא פורט (בשבילי: חבית בירה הביתה. כמה פשוט ככה משמח).

עם כל הצער שבדבר, סיכויי להגיע לאירוע שואפים לאפס (אלא אם כן השביתה בנתב"ג תימשך עד חמישי הבא). מצד שני, לא כולם צריכים לסבול בגללי. לכו, תהנו, אני אשב לי לבד, בחושך וכו'.

המקום לאירוע מוגבל מאד, אז מומלץ להירשם באתר.

בקטנה:
1.
דיווח נוסף בעברית ניתן לראות באתר בקבוק.
2. כל הכבוד ל – Islay, שעוד הבוקר ניחשה עד כמה האירוע תפור עלי.

7 תגובות

  1. מרק ק. הגיב:

    בפרהיסטוריה כאשר התחלת לכתוב עליהם, יצא לי לשתות אחת מהן (לא זוכר איזו) ולא נפלתי מהכיסא. הבירה היתה נחמדה והזכירה במרקם וטעם שלה בירה שחורה ואני יכול לדמיין לעצמי שזה דרך מצוינת לאנשים שלא אוהבים את המרירות ויתר הטעמים שיש בדרך כלל בבירות לא להרגיש יוצאי דופן כשיוצאים עם החברה, אבל לא בטוח שאני הייתי מזמין אותה שוב.

    (איך שאני רואה מסיבה, אני מרגיש צורך להכנס ולהרוס אותה 🙂 )

  2. ניימן הגיב:

    תראה, תשמע, יש לזה כמה הסברים אפשריים:
    1. בהתחלה היו קצת ניסויים עם המתכון, ולא תמיד יצא מוצלח בטירוף.
    2. בהתחלה גם היו מקומות שלא ידעו כיצד לטפל בבירה כראוי וקיבלת משקה לא בשיאו (נשמע פלצני, אני יודע, אבל זה נכון).
    3. אין לי מושג איזה סגנון שלהם טעמת – אולי זה פשוט לא סגנון שמתאים לך.
    4. על טעם ועל ריח וכו'? 🙂

    אין צורך לאמר שאני ממליץ לך לנסות שוב, נכון? :]

  3. יוחאי הגיב:

    הארוע נשמע בהחלט מבטיח!

  4. מרק ק. הגיב:

    אני אתן בכיף הזדמנות שניה, אבל הם עדיין די נדירים במקומות היותר סטנדרטיים שאליהם אני מגיע בדרך כלל (כלומר הפעם ההיא היתה הפעם היחידה שראיתי שמוכרים אותם :))

  5. ניימן הגיב:

    טוב, על מערך ההפצה שלהם אני כבר לא אחראי…

  1. 24 במרץ 2007

    […] « דאנסינג קאמל: מסיבת החבית הענקית […]

  2. 7 באפריל 2007

    […] ביום חמישי תמים אחד, ממש לפני סוף השבוע ומספר ימים לפני ביעור החמץ, פתחו ידידינו מהדנסינג קאמל את דלתות המבשלה לקהל הרחב, במתכונת שלא הייתה בארצנו הקטנטונת: ”שתה כפי יכולתך“, תמורת תשלום סמלי השווה לליטר בירה בפאב תל אביבי ממוצע. אנחנו, שיודעים לזהות עסקה טובה מקילומטר, שינסנו מותנינו, הפשלנו שרוולנו ועשינו את דרכנו למבשלה החביבה באזור המסגר בתל אביב. […]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Subscribe without commenting